Coneix-nos

Sobre nosaltres

Advocats i Economistes enfocats a les vostres necessitats

Granados és un despatx d’advocats i economistes que presta serveis d’assessorament jurídic, fiscal, laboral i de consultoria, tant a societats com a persones físiques.

Amb la ferma intenció de ser un referent de qualitat i excel·lència professional, estem compromesos a servir a l’empresa amb una perspectiva de treball basada a oferir als nostres clients serveis d’alta qualitat, creativitat i competitivitat.

Les nostres àrees d’especialització cobreixen totes les disciplines jurídiques de l’entorn econòmic i financer: dret societari i mercantil, dret fiscal, dret laboral i serveis de consultoria.

El nostre fundador

Josep Maria Granados i Sagrera

Josep Maria Granados i Sagrera

Posseeix un ampli coneixement sobre assessorament i planificació tributària de persones físiques, jurídiques, grups familiars i societats, tant d’àmbit nacional, com a internacional. Ha participat com a assessor i conseller en nombroses operacions de fusió i adquisició, especialment en el sector industrial i serveis. Posseeix una àmplia experiència en la fiscalitat de l’empresa familiar i, especialment, en els aspectes de successió patrimonial que porta implícits el procés de relleu generacional.

És Llicenciat en Administració i direcció d’empreses en ESADE, on també va cursar un Màster sobre Tributació. Ha realitzat diferents cursos impartits per la societat IIR LIMITED, especialitzats en tributació internacional, fusions i adquisicions. És membre de l’Associació de Tècnics Tributaris de Catalunya.

Va iniciar la seva carrera professional en 1980 com a assessor fiscal i auditor. En 1988 va fundar el despatx Granados Faura Martinez. En l’actualitat és soci únic del despatx Granados on desenvolupa la seva activitat professional.

Ponent en seminaris i conferències sobre tributació general, immobiliària, i de l’empresa familiar. Autor d’articles i col·laborador de publicacions especialitzades en l’àmbit fiscal i tributari. En nombroses ocasions ha actuat com a conseller consultiu en companyies de sectors industrials i de serveis.