Assessoria laboral

Laboral

Àrea Laboral Granados

Oferim cobertura a totes les necessitats jurídic-laborals existents en l’entorn laboral, combinant experiència i professionalitat, tant a empreses com a particulars.

Assessorament a empreses

  • Oferim solucions en la gestió laboral diària, representant als nostres clients davant organismes oficials i optimitzant la política socio-laboral de la seva empresa.

Gestió de conflictes

  • Defensem els interessos dels nostres clients davant la jurisdicció social, buscant solucions per minimitzar la conflictivitat en cas de situacions de crisis, trasllat de centres de treball, expedients de regulació d’ocupació, etc.

Assessorament a particulars

  • La nostra experiència com a assessors d’empresa ens permet defensar els interessos dels nostres clients en els conflictes derivats de les relacions laborals tals com acomiadaments, reclamacions de quantitat, reclamacions de drets, assetjament laboral, etc.

Departament d’auditoria laboral

  • Aquest departament s’encarrega d’emetre un dictamen tècnic sobre les actuacions de la seva empresa segons el que ens obliga la complexitat de la legislació laboral i de la Seguretat Social.

Preparat per a començar?

Els nostres plans personalitzats poden ajudar a fer créixer el teu negoci.